Υπηρεσίες Digital Marketing - Web Development
Google Analytics
PPC Management
Local SEO
SEO

Digital
Marketing
Υπηρεσίες Business Branding

Η πλειοψηφία των καταναλωτών πλέον ψάχνει, συγκρίνει και αγοράζει online για προϊόντα και υπηρεσίες.
Αυτό σημαίνει ότι στις μέρες μας πρέπει να επικοινωνήσεις με τους πελάτες σου στο μέρος όπου ήδη περνούν πολύ χρόνο: στο διαδίκτυο!

Digital Branding

Έλατε μαζί να σχεδιάσουμε την εικόνα τις επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Digital Branding

Μία σωστή branding στρατηγική έχει να κάνει με την δημιουργία personas, ώστε να καταφέρεις να μπεις μέσα στο μυαλό του «ιδανικού» πελάτη σου.

Υπηρεσίες
Internet Marketing

Το digital (internet ή ψηφιακό ή διαδικτυακό) marketing προσφέρει περισσότερες από ποτέ ευκαιρίες στον κλάδο του μάρκετινγκ. Ωστόσο, για να αποκομίσει μια επιχείρηση τα πλήρη οφέλη που προσφέρει το ψηφιακό μάρκετινγκ, πρέπει να έχει μια εξαιρετική στρατηγική που να εκτελείται σωστά. Οι υπηρεσίες digital marketing περιλαμβάνουν βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), email μάρκετινγκ, προώθηση στα κοινωνικά μέσα και μάρκετινγκ περιεχομένου. Εάν όλες αυτές οι υπηρεσίες ενσωματώνονται στη στρατηγική μάρκετινγκ και εξυπηρετούνται από έμπειρο ειδικό, μπορείτε να αναμένετε απετούμενα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.

Display Advertising

Σχεδιάζουμε διαφημίσεις χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές για προσέλκυση της προσοχής των χρηστών με χρήση κειμένου, λογότυπου, φωτογραφιών, εικόνων κ.λπ.

Contextual Advertising

Δημιουργούμε διαδικτυακές διαφημίσεις στις οποίες η αγγελία εμφανίζεται σε στοχευμένο κοινό, ανάλογα με τον τόπο, την ώρα ή άλλο περιεχόμενο της αναζήτησης.

SMO (Social Media Optimization)

Εφαρμόζουμε ένα σύνολο μέτρων βελτιστοποίησης ιστοσελίδων με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έχετε ένα σχέδιο
στο μυαλό σας;

Πέστε μας την ιδέα σας,
εμείς θα την υλοποιήσουμε.

Αναπτύξτε την
ψηφιακή σας παρουσία

Έλατε μαζί να σχεδιάσουμε
την εικόνα σας στο διαδίκτυο.

Υπηρεσίες Development
& Web Design

Δημιουργούμε λύσεις στα μέτρα σας, και σχεδιάζουμε με όλα τα νέα τεχνολογικά πρότυπα της εποχής.

Δημιουργία Bayar Person’s

Η buyer-persona είναι το στερεότυπο του ιδανικού πελάτη σας. Αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να καθοδηγήσει τις προτάσεις περιεχομένου σας.

Έρευνα για Λέξεις-Κλειδιά

Η αντίληψη των λέξεων-κλειδιών που οι χρήστες χρησιμοποιούν κατά την αναζήτηση, έχει κρίσιμη σημασία κατά την επιλογή των σωστών φράσεων για τον ιστότοπό σας.

Ανάλυση website ανταγωνιστών

Πραγματοποιούμε την έρευνα των κορυφαίων σάιτ στην αναζήτηση για όλες τις φράσεις-κλειδιά και συλλέγουμε πληροφορίες για τα σάιτ ανταγωνιστών σας.

Τεχνική έκθεση

Δημιουργούμε την ανάθεση υπηρεσιών κατασκευής ιστοσελίδων σύμφωνα με τις ανάγκες επιχείρησης και προτιμήσεις σας βάσει έρευνας αγοράς και ανταγωνισμού.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες βελτιστοποιημένες για κινητές συσκευές με στόχο τη δημιουργία θετικής εμπειρίας χρήστη και την υψηλή κατάταξη σε οργανική αναζήτηση.

Τεχνικός Έλεγχος

Πραγματοποιούμε την εξέταση τεχνικών παραγόντων για σφάλματα, που ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά τον ιστότοπό σας από την καλή κατάταξη στην αναζήτηση.

Επικοινωνία Foxyprom

Ελάτε να
γνωριστούμε

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και άμεσα θα σας απαντήσουμε.

Τι λένε η πελάτες μας

Κάθε χρόνο καταφέρνουμε να αυξάνουμε διαρκώς τους δείκτες ποιότητας και να ανταποκρινόμαστε ολοένα και περισσότερο στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής μας.